Cousins talk #4 | Even bijkletsen over het leven

19:00

Vandaag ben ik een beetje ziekjes en ik was eigenlijk een beetje vergeten dat het dinsdag is. Het leek mij dus een goed idee om gewoon even lekker bij te kletsen. Lekker met een warme omslagdoek en een dekentje. 

Zoals ik vertelde ben ik een beetje ziekjes. Door mijn CVS is mijn weerstand vaak laag. Ik pik elk griepje mee. Als er iets heerst krijg ik het vrijwel altijd. Ik ben heel erg verkouden en ik leef op thee met honing en hoestdrank, want ik heb enorm veel keelpijn. Mijn klieren zijn opgezwollen. Ik hoop dat ik een beetje op knap vannacht, want anders wordt het morgen niks op school. Als je op de middelbare school zit blijf je maar al te graag thuis, maar als je iets doet waar je hart ligt is het toch wel een beetje anders.

Op school gaat het goed. Ik heb een drukke week achter de rug. Bufferweek is best wel stressvol. Veel dingen inleveren en een aantal proefwerken. Een groot proefwerk van interieur over keukens. Door de zenuwen ben ik bij de tekeningen een heleboel vergeten, maar gelukkig hebben de theorievragen mij gered en heb ik toch nog een 6.8 weten te scoren. Volgende week moet ik mijn trendboek inleveren. Wat ben ik blij als ik dat ding af heb. Er hebben echt een heleboel uren in gezeten. Als het af is zal ik wel wat laten zien. Helpen jullie het mij even onthouden?

De komende tijd ga ik een aantal leuke dingen doen. 28 november ga ik naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daar ga ik kijken bij de studie Art & Economics. Ik ga kijken of dat iets is wat ik straks wil gaan doen. Art & Economics is een studie waarbij je wordt opgeleid tot een management functie in een bepaald vakgebied binnen de kunst. Na het 2e jaar ga je jezelf specialiseren in een bepaald vakgebied. Binnen nu en een maand mag ik weer afrijden en ik hoop dat ik dan mijn rijbewijs haal. Ik heb nog een aantal lessen om de puntjes op de I te zetten. 10 december ga ik naar Antwerpen met school. We gaan waarschijnlijk naar het Rubenshuis en we kunnen dan ook de kerstmarkt bezoeken. Ik heb er echt heel erg veel zin in. Mijn ouders zijn 10 december 35 jaar getrouwd en daarom gaan we 12 december met het hele gezin uit eten. Ouders, broers, schoonzussen, nichtjes en neefje.

Sinds kort ben ik begonnen met hardlopen. Als je mijn artikel over het Chronisch vermoeidheidssyndroom hebt gelezen dan weet je dat ik alles moet proberen op te bouwen. Mijn energie dus ook. Het is echt heel erg pittig, maar ik haal er wel voldoening uit. Ik heb nu een nieuw rooster met lange dagen dus de tijd vinden is lastig, maar ik probeer het 2 keer per week te doen.

Hoe gaat het met jou? Wat ga jij de komende tijd doen? Hoe gaat het op school?

You Might Also Like

7 reacties

  1. Aah, jullie nieuwe lay-out ziet er zo goed uit! Heel mooi. En leuk artikeltje, Rieneke! Ik hoop dat je verkoudheid snel wegtrekt en dat je de komende tijd heerlijk kan genieten van alle dingen. En ik wens je heel veel succes (maar vooral plezier!) met het hardlopen, als je het volhoudt en aankan moeten wij samen ook eens een rondje rennen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aw dank je wel Nienke! Ik ben nu toch echt ziek geworden, maar hopelijk is het volgende week weer voorbij. Ja moeten we doen!

      Verwijderen
  2. Ten eerste: heel veel beterschap en succes met je trendboek! Ik heb nog de middelbare school-issues: binnenkort een SE-week en daar mag ik nog voor aan de bak. Ik ben de laatste tijd ook veel met mijn smashbook bezig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel beterschap! En succes met alle schooldingen! De uitjes naar Antwerpen en Utrecht klinken in ieder geval leuk en gezellig. Veel plezier alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi, ik ken je verder niet zo goed: maar mooi artikeltje heb je ervan gemaakt. Ook ik wens je beterschap, opdat het gauw weer beter met je gaat. Geniet verder van je uitjes, liefs! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op onze blog! Daar worden we heel blij van!